زنجبیل در عطرسازی و آرایشی و بهداشتی
زنجبیل در عطرسازی و آرایشی و بهداشتی : متخصصان پوست می گویند این غذای فوق العاده جوان کننده نهایی است. ممکن است تند و شکل عجیبی داشته باشد، اما زنجبیل به عنوان یک گیاه شفابخش شهرت دیرینه ای دارد . برای قرن ها، این یک درمان خانگی برای همه چیز از ناراحتی معده گرفته تا علائم سرماخوردگی و آنفولانزا بوده است . و ترکیب آن فوق العاده آسان است.
برای کمک به تسکین حالت تهوع، چند تکه زنجبیل تازه را به چای خود اضافه کنید، یا اگر احساس خارش دارید آن را با سایر مواد طبیعی مخلوط کنید. اگر بیشتر از نوع کریسی تیگن هستید و خود را استاد آشپزخانه میدانید، میدانید که افزودن زنجبیل به غذای مورد علاقهتان میتواند به شما کمک کند و فواید سلامتی را افزایش دهد.
کافی است که بگوییم، این نوعی ادویه است که به دادن ادامه می دهد. اما اگر به شما بگوییم که فواید زیبایی نیز دارد، چه؟ بله، زنجبیل میتواند التهاب را التیام بخشد، اما ممکن است موهای سالمتر و پوست بهتری به شما بدهد و حتی میتواند سلولیت را برطرف کند.
زنجبیل :
- نوع ماده : جوان کننده
- مزایای اصلی : ترمیم و جوان سازی پوست، محو شدن جای زخم ها.
- چه کسانی باید از آن استفاده کنند : برای افراد در هر سن و انواع پوست توصیه می شود و به ویژه برای افرادی که پوست کم براقی دارند مفید است.
- چند بار می توانید از آن استفاده کنید : روزانه، صبح و شب.
- به خوبی با : مرطوب کننده ها و سرم ها کار می کند.
زنجبیل چیست؟
زنجبیل یک ابر غذای ریشه ای است که خواص فوق العاده ای برای جوان سازی پوست دارد. هم خوردن زنجبیل و هم استفاده موضعی از آن فواید ضد پیری عمده ای دارد. حاوی خواص آنتی اکسیدانی متعددی است که از آسیب رادیکال های آزاد جلوگیری می کند و از پیری محافظت می کند.
فواید زنجبیل برای پوست
زنجبیل به دلیل خاصیت تقویتکننده و آنتیاکسیدانیاش میتواند ظاهر جای زخمها را کاهش دهد: «زنجبیل هم خاصیت آنتیاکسیدانی دارد و هم خاصیت تقویتکننده دارد، که باعث میشود اسکارهای هیپوپیگمانته (اسکارهای روشنتر از رنگ طبیعی پوست شما) را عادی کند. کونین.
برخی داده های واقعی وجود دارد که نشان می دهد این ماده بر روی آنزیم هایی که کلاژن را تجزیه می کنند، MMPs AKA کلاژناز، تاثیر می گذارد.” از آنجایی که کلاژن شما به ظاهری جوان کمک می کند، این ماده قدرتمند یک ابزار ضد پیری عالی است. همچنین رنگ پوست را یکدست می کند.
رشد مو را تقویت می کند: زنجبیل، احتمالاً به طور شگفت انگیزی، ممکن است گردش خون را در پوست سر شما افزایش دهد، که می تواند به تحریک رشد مو کمک کند . 3 فراوانی ویتامین ها، مواد معدنی و اسیدهای چرب موجود در زنجبیل نیز ممکن است رشته ها را تقویت کند.
با شوره سر مبارزه می کند: زنجبیل همچنین یک درمان عالی برای شوره سر است: کونین می گوید: “طبیعت ضد عفونی کننده آن به پایین نگه داشتن سطح مخمر طبیعی و باکتری ها که باعث شوره سر می شوند، کمک می کند.”
سلولیت را کاهش میدهد: زنجبیل علاوه بر خواص سمزدایی و تقویتکنندهاش، به کاهش سلولیت نیز معروف است: کانین میگوید: «زنجبیل دارای خواص پفکنندگی است که به کاهش ظاهر فرورفتگی کمک میکند
به گفته متخصصان : «از نظر مراقبت از پوست DIY، افزودن زنجبیل به ماست و عسل بهعنوان پودر میتواند التهاب را کاهش دهد و برای حمایت از آکنه یا برخی ضد پیری استفاده شود.
اثرات جانبی
هیچ عوارض جانبی شناخته شده ای از زنجبیل وجود ندارد. با این حال، همیشه توصیه می شود هنگام امتحان یک ماده جدید مراقبت از پوست، تست پچ انجام شود.
نحوه استفاده از آن
برای پوستی که با جای زخم مواجه است، کافی است یک تکه زنجبیل تازه را به قسمت هایی از پوست خود که رنگ ندارند بمالید و بگذارید آب آن خشک شود. این کار را یک یا دو بار در روز، هر روز انجام دهید، و در عرض چند هفته شاهد بهبودی خواهید بود. در عرض چند ماه، جای زخم های شما تقریبا غیرقابل تشخیص خواهد بود.
همچنین میتوانید هر دو هفته یکبار یک ماسک از زنجبیل رنده شده یا پودر شده، عسل و آب لیموی تازه بپزید. بگذارید تا 30 دقیقه بماند و آبکشی کنید تا پوست درخشان ظاهر شود. همچنین می توانید همین سه ماده را بجوشانید تا برای خودتان یک چای معده درست کنید.
به ماسک مو نیاز دارید؟ آن را با تهیه ماسک موی مساوی از زنجبیل رنده شده و روغن جوجوبا انجام دهید و آن را روی موهای خود ماساژ دهید و روی پوست سر متمرکز کنید. بعد از 30 دقیقه موهایتان را آبکشی کرده و طبق معمول شامپو بزنید.
برای سلولیت، گردش خون را تحریک کرده و پوست خود را با اسکراب بدن لیمو و زنجبیل ضد سلولیت تقویت کنید. 1/2 فنجان شکر، 1/4 فنجان روغن زیتون، 2 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده و پوست یک لیمو را با هم ترکیب کنید. می توانید باقی مانده غذاها را تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.
عطر و زنجبیل: ترکیبی شگفت انگیز
این ریشه با رایحه لطیف و تند خود تقریباً هر بینی را در جستجوی طراوت تسخیر کرده است. زنجبیل ادویهای با فضیلتهای فراوان، با تفاوتهای ظریف متضادش که به همان اندازه که اعتیادآور است شگفتانگیز است. بیایید کشف کنیم که چگونه این اسانس تازه و فلفلی راه خود را در ترکیبات عطر پیدا کرده است!
زنجبیل، عطر جادویی
تاریخ و گیاه شناسی
زنجبیل بومی هند و مالزی است، گیاهی علفی است که ارتفاع آن به حدود 1 متر می رسد. اگر این گیاه گرمسیری برگهای سبز بزرگ و گل قرمز زیبایی تولید میکند، ریشههای آن است که حسادت را برمیانگیزد. ریزوم های گوشتی و خرخریده آن بیش از 3000 سال است که برداشت می شود. آنها از سپیده دم به دلیل طعم های بی نظیرشان و همچنین به دلیل خواص دارویی متعددشان استفاده می شوند.
زنجبیل یک عنصر کلیدی در آشپزی آسیایی است که اولین بار در قرون وسطی در اروپا ظاهر شد و توسط کاروانیان هندی به آنجا آورده شد. قدرت معطر آن به سرعت بینی افراد جامعه بالا را به حرکت در می آورد. سپس در کنار فلفل ، دارچین و میخک به میز ثروتمندترین ها دعوت شد .
داروی غرایز جنسی… اما نه تنها! زنجبیل تحت تأثیر قدرت درمانی و خواص آنتی اکسیدانی آن، در تخیل جمعی به یک آفرودیزیک قوی تبدیل شده است. لویی پانزدهم اول می خواست با خوشبو کردن اتاق خوابش با این رایحه مقوی و لیمویی افسانه را تأیید کند، قبل از دیدار مجدد او با مادام دو بری… اما فراتر از “تقویت” در اتاق خواب، ریشه گرانبها در مبارزه نیز مورد استفاده قرار گرفت. در برابر طاعون هنوز هم امروزه، زنجبیل به خاطر فواید سم زدایی و طعم خاص آن در کمدهای ما دعوت می شود.
رشد و برداشت
زنجبیل در حال حاضر در چین، جامائیکا، برزیل و همچنین در ژاپن و آفریقا کشت می شود. این گیاه گرمسیری دوست دارد در محیط های گرم و مرطوب رشد کند، اما پرورش آن در خانه کاملاً امکان پذیر است! بسته به طعم یا عطر مورد نظر، ریزوم ها 5 تا 6 ماه پس از کاشت برداشت می شوند. زمانی است که آنها هنوز تازه و لیمویی هستند. در غیر این صورت باید حدود 10 ماه صبر کنید تا ریشه ای با طعم تند و فلفلی بدست آورید. هر چه زنجبیل پیرتر شود، عطر آن بیشتر از بین می رود و قدرت خود را از دست می دهد و تنها تند می شود.
زنجبیل و عطر: از اسانس تا بطری
یک جوهر امیدوارکننده
استفاده از زنجبیل در عطرسازی به صدها سال قبل برمی گردد، به لطف اکتشافات مربوط به تقطیر. در واقع، پس از برداشت ریشه، آنها را پوست کنده و خشک می کنند تا با بخار تقطیر شوند. به لطف این فرآیند، عطرسازان اسانس زنجبیل را به دست می آورند.
اگر عطرهای تند در دوران رنسانس به دلیل قدرتشان محبوب بودند، در اوایل دهه 1900 به تدریج از بین رفتند و به نفع آب میوه های تازه تری مانند ادکلن بودند. اما به لطف خلاقیت برخی از بینی ها، نت های تند بازگشت قابل توجهی داشتند. انتشار Shalimar از Guerlain در سال 1925 انگیزه جدیدی به ترکیب بندی های شرقی و تند داد. از آن زمان، زنجبیل با رایحه های پیچیده خود به تسخیر سازندگان ادامه داده است. امروزه، راههای جدیدی برای به دست آوردن اسانس زنجبیل وجود دارد، به ویژه با استخراج ریشههای تازه با CO2، در نتیجه رنگهای عطر جدیدی را که قبلاً ناشناخته بودند آشکار میکند.
عطر زنجبیل
اما دقیقا عطر زنجبیل چیست؟ اگر عطرسازان از این ادویه استقبال می کنند، به این دلیل است که غنای بویایی غیر معمول را نشان می دهد! نتی است که برای شروع تازه و لیمویی آن با حالت صورتی و صابونی استفاده می شود. این ماده دوگانگی بویایی خاصی را تداعی می کند: به همان اندازه تازه و درخشان است که خود را چرب، تند و فلفلی نشان می دهد. به طور خلاصه، زنجبیل به شما این امکان را می دهد که در یک ترکیب گرم و سرد باد کنید! با این حال، این اسانس باید به مقدار کم مورد استفاده قرار گیرد تا از ظرافت های غبارآلود یا صابون بودن عطر جلوگیری شود.
ستاره در حال ظهور یا ادویه همه منظوره؟
علاقه دیگر زنجبیل در عطرسازی این است که نت “بالا” است. این بدان معنی است که بوی آن را می توان مستقیماً در نت بالایی به لطف تازگی و جوشش آن حس کرد. اما به لطف ماندگاری عالی، رایحه آن در سرتاسر هرم بویایی نیز گسترش می یابد و تا زمانی که نت پایه احساس می شود. همچنین یک ماده خام است که می تواند با بسیاری از ترکیبات مرتبط باشد. کاملاً با رایحه های مرکبات ترکیب می شود تا ظرافت های روشن و درخشان ایجاد کند. زنجبیل همچنین باعث پویایی نت های چوبی و تسکین ترکیبات گلی مانند یاسمن یا میخک می شود. مانند آفتاب پرست بویایی، زنجبیل هم در آب میوه های زنانه و مردانه یافت می شود.