منو

فواید روغن کرچک برای صورت و پوست

marinrose 1401/02/10

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

فواید روغن کرچک برای صورت و پوست


روغن کرچک یک روغن گیاهی است که برای طیف وسیعی از اهداف آرایشی و پزشکی استفاده می شود. گفته می شود که فواید سلامتی برای صورت و پوست دارد.

مردم معمولاً روغن کرچک را به عنوان ملین مصرف می کنند، اما روغن کرچک داردمزایای بالقوهمنبع مورد اعتمادبرای پوست

این مقاله به تشریح این موضوع می پردازد که روغن کرچک چیست و فواید آن برای پوست و همچنین نحوه استفاده از آن و عوارض جانبی احتمالی مورد انتظار را مورد بحث قرار می دهد.

حقایق سریع در مورد روغن کرچک

روغن کرچک از دانه های گیاه ricinus communis که بومی مناطق گرمسیری آفریقا و آسیا است، به دست می آید.
معمولاً با استفاده از یک توپ پنبه ای مستقیماً روی پوست اعمال می شود.
استفاده از روغن کرچک نسبتاً بی خطر است، اما برخی از افراد پس از استفاده از آن بر روی پوست خود عوارض جانبی را گزارش کرده اند.
تصور می شود روغن کرچک دارای خواص ضد التهابی، ضد میکروبی، مرطوب کننده و برخی دیگر از خواص مفید است.

روغن کرچک چیست؟

روغن کرچک می تواند به جوانسازی پوست کمک کند.

روغن کرچک مایعی شفاف با رنگ زرد است. این یک ماده فعال در طیف گسترده ای از اقلام خانگی، از محصولات پاک کننده گرفته تا رنگ است.

همچنین برای درمان طیف وسیعی از شرایط پزشکی، به ویژه مشکلات گوارشی استفاده شده است.

روغن کرچک در روده کوچک به اسید ریسینولئیک تجزیه می شود. این کار روند هضم را تسریع می کند. اگرچه شواهد کمتر قطعی است، روغن کرچک نیز برخی از مزایای بالقوه را برای صورت و پوست نشان داده است.

روغن کرچک و اسید ریسینولئیک باعث افزایش جذب در پوست می شوند و گاهی اوقات در درمان بیماری های پوستی مختلف از جمله درماتوز، پسوریازیس و آکنه استفاده می شوند. همچنین گزارش‌های حکایتی از روغن کرچک وجود دارد که باعث رشد مو، از جمله مژه‌ها می‌شود، اگرچه هیچ مقاله علمی که این موضوع را تایید نمی‌کند.

روغن کرچک با استفاده به عنوان منبع اسید ریسینولئیک و چندین اسید چرب دیگر، دارای برخی خواص است که آن را به یک محصول مفید برای مراقبت از پوست، به ویژه برای صورت تبدیل می کند.

فواید

گفته می شود روغن کرچک فواید زیر را برای صورت و پوست دارد:

صورت

  • آکنه: خواص ضد میکروبی و ضد التهابی روغن کرچک آن را در کاهش آکنه مفید می کند. اسید ریسینولئیک می تواند از رشد باکتری هایی که باعث آکنه می شوند جلوگیری کند.
  • بافت: روغن کرچک همچنین سرشار از اسیدهای چرب دیگر است. هنگامی که روی پوست صورت استفاده می شود، می تواند صافی و نرمی را افزایش دهد.
  • پوست صورت: اسیدهای چرب موجود در روغن کرچک همچنین می‌توانند باعث رشد بافت سالم پوست شوند و آن را برای بازگرداندن رنگ‌های ناهموار پوست مفید می‌سازند.
  • پوست حساس: روغن کرچک امتیاز کمدوژنیک پایینی دارد. این بدان معنی است که بعید است منافذ پوست را مسدود کند و خطر ایجاد جوش های سر سیاه را کاهش می دهد و برای استفاده در پوست های حساس مناسب است.
  • ارزان: محصولات مراقبت از پوست، به ویژه کرم ها و روغن های صورت، می توانند بسیار گران باشند. روغن کرچک نسبتاً کم هزینه است و خواص مشابه بسیاری دارد، مانند ایجاد پوست سالم یا رطوبت در پوست.

پوست

  • ضد التهاب: هم روغن کرچک و هم اسید ریسینولئیک دارای خواص ضد التهابی هستند. این باعث می شود آنها برای درمان پوست تحریک شده مفید باشند.
  • ضد میکروبی: همچنین ممکن استمحافظت از پوستمنبع مورد اعتماداز عفونت های باکتریایی با دور نگه داشتن میکروب هایی که می توانند باعث بیماری شوند.
  • مرطوب کننده: روغن کرچک حاوی تری گلیسیرید است. اینها می توانندکمک به حفظ رطوبتمنبع مورد اعتماددر پوست، آن را به یک درمان مفید برای پوست های خشک تبدیل می کند.
  • آبرسانی: روغن کرچک ممکن است خاصیت مرطوب کنندگی داشته باشد، به این معنی که می تواند رطوبت را از هوا به داخل پوست بکشد و پوست را هیدراته نگه دارد.
  • پاکسازی: تری گلیسیرید موجود در روغن کرچک نیز برای از بین بردن کثیفی از پوست مفید است.
    در حالی که روغن کرچک حاوی بسیاری از مواد شیمیایی مرتبط با بهبود سلامت پوست است، تحقیقات محدودی در مورد فواید پوستی روغن کرچک انجام شده است. ممکن است به طور مؤثرتری در کنار سایر درمان ها استفاده شود.

جذب کامل روغن کرچک ممکن است به زمان نیاز داشته باشد، اما رقیق کردن روغن می‌تواند باعث جذب در پوست شود.

افراد می توانند روغن کرچک را با روغن های دیگری مانند روغن زیتون یا بادام زمینی رقیق کنند. نسبت توصیه شده 1:1 است – مقدار روغن کرچک باید با روغنی که با آن مخلوط می شود یکسان باشد.

اثرات جانبی

روغن کرچک می تواند طیف وسیعی از عوارض جانبی داشته باشد.

در حالی که روغن کرچک دارای طیف وسیعی از خواص امیدوارکننده است، توجه به این نکته مهم است که شواهد علمی که بسیاری از این ادعاها را پشتیبانی می‌کنند، قطعی نیستند و بسیاری از شواهد به جای علمی، حکایتی هستند.

این بدان معناست که بیشتر مطالعات در مورد یک نمونه خاص است که در آن درمان با روغن کرچک موفقیت آمیز بوده است، نه ارائه داده های گسترده و دقیق.

اینها اغلب گزارش هایی هستند که به واکنش های آلرژیک مربوط می شوند، مانند:

  • بثورات پوستی
  • ورم
  • خارش

هر کسی که واکنش آلرژیک به روغن کرچک را تجربه می کند باید فورا به دنبال مراقبت های پزشکی باشد.

تحریک پوست و ایجاد بثورات شایع ترین عوارض جانبی گزارش شده است.

استفاده از روغن کرچک یک راه مفید و ارزان برای ارتقای سلامت پوست است و ممکن است فواید خاصی برای پوست صورت داشته باشد.

با این حال، بسیاری از شواهد زیربنایی این فواید هنوز قطعی نیستند و برای تعیین فواید کامل روغن کرچک به تحقیقات علمی بیشتری نیاز است.

این روغن نسبتاً بی خطر است، اما می تواند عوارض جانبی ایجاد کند که باید هنگام تصمیم گیری در مورد استفاده از روغن کرچک برای صورت و پوست در نظر گرفته شود.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_button size=”btn-xl” radius=”btn-default-shape” wide=”yes” text_skin=”yes” shadow=”yes” shadow_weight=”xl” border_width=”0″ link=”url:https%3A%2F%2Fmarinrose.ir%2F%3Fs%3D%25D8%25B1%25D9%2588%25D8%25BA%25D9%2586%2B%25DA%25A9%25D8%25B1%25DA%2586%25DA%25A9%26post_type%3Dproduct|title:%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA%DB%8C%20%DA%A9%D9%87%20%D8%A7%D8%B2%20%D8%A2%D9%86%D9%87%D8%A7%20%D8%A7%D8%B2%20%D8%B1%D9%88%D8%BA%D9%86%20%DA%A9%D8%B1%DA%86%DA%A9%20%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87%20%D8%B4%D8%AF%D9%87%20%D8%A7%D8%B3%D8%AA”]محصولاتی که در آنها از روغن کرچک استفاده شده است[/vc_button][/vc_column][/vc_row]

اولین دیدگاه را ثبت کنید

متن دیدگاه*

دیدگاهتان را بنویسید

نام شما* ایمیل شما*

کالا هایی که دیده ایید !
فیلتر بر اساس شهر محصول
فروشگاه اینترنتی مارین رز
فیلتر بر اساس شهر محصول
تماس با ما
شما این محصولات را انتخاب کرده اید0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

فروشگاه اینترنتی مارین رز