منو

یلانگ یلانگ-Ylang Ylang در عطر سازی

marinrose 1400/12/10

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

یلانگ یلانگ-Ylang Ylang در عطر سازی

یلانگ یلانگ-Ylang Ylang گلی به رنگ زرد و ستاره ای شکل است که روی درخت کانانگا ( Cananga odorata ) رشد می کند. این گونه گرمسیری بومی کشورهای اطراف اقیانوس هند مانند هند، فیلیپین، مالزی، اندونزی و بخش‌هایی از استرالیا است. رایحه خوشبو و معطر یلانگ یلانگ میوه ای، گلدار و غنی است.

گل یلانگ یلانگ برای تهیه چندین نوع اسانس از طریق تقطیر با بخار آب استفاده می شود. روغن ها از نظر شدت رایحه متفاوت هستند.

یلانگ یلانگ اضافی قوی ترین اسانس است که از گل یلانگ یلانگ به دست می آید. این روغن اغلب به عنوان نت بالایی در عطرهایی مانند Chanel Number Five استفاده می شود.

اسانس های با قدرت کمتر به عنوان نت های متوسط ​​تا پایه در عطر و برای ساخت محصولاتی مانند ادکلن، لوسیون، طعم دهنده غذا و صابون استفاده می شوند. ظریف ترین شکل یلانگ یلانگ اغلب به عنوان روغن کانانگا شناخته می شود.

خواص یلانگ یلانگ-Ylang Ylang

تقویت خلق و خو
کاهش افسردگی
کاهش اضطراب
کاهش فشار خون
کاهش ضربان قلب
تحریک تولید چربی در پوست و روی پوست سر
دفع حشرات پرنده و کشتن لارو حشرات
برخی از افراد از یلانگ یلانگ به عنوان یک داروی غرایز جنسی و برای تحریک جنسی استفاده می کنند، اگرچه مزایای آن در این زمینه در درجه اول حکایتی است.

یلانگ یلانگ همچنین سابقه استفاده به عنوان یک درمان سنتی و گیاهی برای شرایطی مانند:

ناراحتی معده
روماتیسم
نقرس
مالاریا
سردرد
پنومونی

فواید یلانگ یلانگ-Ylang Ylang

یلانگ یلانگ دارای برخی از فواید ثابت شده است و برخی از کاربردهای آن با شواهد حکایتی نشان داده شده است. مثلا:

یک کوچک مطالعه منبع مورد اعتماددریافت که یلانگ یلانگ هنگام استفاده از پوست یا استنشاق باعث کاهش اضطراب و افزایش عزت نفس می شود. اثر مفید یلانگ یلانگ بر خلق و خو در مطالعات دیگر تکرار شده است ، و همچنین از طریق شواهد حکایتی اثبات شده است.

مطالعه دیگری نشان داد که استنشاق یلانگ یلانگ با کاهش قابل توجه فشار خون سیستولیک و دیاستولیک و همچنین ضربان قلب در مردان سالم اثر آرام بخشی دارد.
یلانگ یلانگ حاوی لینالول است، ترکیبی که خواص ضد باکتریایی، ضد قارچی و ضد التهابی دارد. بوده استنشان داده شدهمنبع مورد اعتماددر کاهش کاندیدا آلبیکنس ، یک عفونت قارچی موثر باشد.

در بسیاری از نقاط جهان، گل های یلانگ یلانگ را به صورت خمیر می کوبند و به عنوان یک ماده استنشاقی برای درمان آسم استفاده می کنند.
گل های یلانگ یلانگ وقتی خشک می شوند برای درمان علائم مالاریا در کشورهای سراسر آسیا استفاده می شوند.
یلانگ یلانگ به عنوان یک داروی عامیانه برای افزایش میل جنسی و کاهش اضطراب جنسی استفاده می شود.

عوارض جانبی یلانگ یلانگ-Ylang Ylang

یلانگ یلانگ- حاوی چندین آلرژن است، مانندایزواوژنولمنبع مورد اعتماد. بوده استمرتبطمنبع مورد اعتمادبه درماتیت تماسی و در صورت استفاده موضعی می تواند برای پوست تحریک شود.

مانند هر روغن ضروری دیگری، یلانگ یلانگ با قدرت کامل را به پوست نمالید. یلانگ یلانگ باید با روغن حامل مخلوط شود و پچ آزمایش شود، قبل از استفاده در ناحیه وسیعی از بدن، صورت یا پوست سر.

Ylang Ylang برای سگ ها و گربه ها سمی است. یلانگ یلانگ را به پوست، پنجه یا کت حیوان خانگی خود نزنید و مطمئن شوید که از آن در جایی که حیوان خانگی شما ممکن است آن را لیس بزند یا استنشاق کند، استفاده نکنید.

یلانگ یلانگ در حال حاضر هنگامی که به عنوان یک افزودنی غذایی استفاده می شود ایمن در نظر گرفته می شود. با این حال، اگر به مواد تشکیل دهنده آن حساسیت دارید، ممکن است بهترین کار این باشد که به طور کامل از آن اجتناب کنید.

اشکال اسانس یلانگ یلانگ-Ylang Ylang

Ylang Ylang را می توان به عنوان اسانس خریداری کرد. در برخی موارد، ممکن است بر اساس رتبه بندی آن در طول فرآیند تقطیر برچسب گذاری شود:

یلانگ یلانگ اضافی قوی ترین رایحه را تولید می کند، اما به سرعت از بین می رود.
اسانس های یلانگ یلانگ با شماره 1، 2 یا 3 دارای رایحه های قوی تری هستند، به این ترتیب، اما متراکم تر و ماندگارتر هستند. روغن کانانگا (یلانگ یلانگ شماره 3) لطیف ترین رایحه را دارد.
اسانس کامل یلانگ یلانگ شامل هر چهار سطح رایحه، از اضافی تا 3 است.
یلانگ یلانگ همچنین می تواند به عنوان یک ماده در بسیاری از محصولات تجاری برای پوست و مو و همچنین در شمع های معطر، روغن ماساژ، عطرها و ادکلن ها یافت شود.

نحوه استفاده از یلانگ یلانگ

Ylang Ylang را می توان با روغن حامل مخلوط کرد و برای مراقبت از پوست خشک و برای ماساژ استفاده کرد. همچنین می توان آن را بر روی پوست سر مالید تا تولید روغن را افزایش داده و خشکی را کاهش دهد. از آنجایی که یلانگ یلانگ برای برخی افراد آزاردهنده است، همیشه ابتدا یک تست پچ انجام دهید و قبل از استفاده 24 ساعت صبر کنید.

همیشه آن را رقیق کنید. برای استفاده موضعی، به ازای هر قاشق چایخوری روغن حامل یک قطره اسانس اضافه کنید.
به درستی ذخیره کنید. در ظرف شیشه ای مات و در جای خنک و تاریک نگهداری شود.
استفاده کنید و کیفیت آن را کنترل کنید. یلانگ یلانگ ماندگاری طولانی دارد، بنابراین می توانید چندین دسته برای نگهداری یک سال یا بیشتر تهیه کنید. با این حال، هرگز از روغنی استفاده نکنید که تاریخ مصرف آن تمام شده یا بوی گندیده می دهد.
با آب در پخش کننده روغن استفاده کنید. یلانگ یلانگ همچنین می تواند به عنوان یک درمان آروماتراپی با استفاده در یک پخش کننده اتاق استنشاق شود.

Ylang Ylang دارای رایحه ای میوه ای و شیرین است و یک عنصر محبوب در بسیاری از عطرها و محصولات آرایشی و بهداشتی است.

یلانگ یلانگ دارای چندین فواید است که توسط تحقیقات علمی ثابت شده است، مانند کاهش اضطراب و کاهش فشار خون در برخی افراد. شواهد حکایتی نشان می دهد که اثر آرام بخش آن ممکن است برای آرامش و برای شرایطی مانند سردرد مفید باشد.

یلانگ یلانگ حاوی چندین آلرژن است و باید با احتیاط روی پوست استفاده شود

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_button size=”btn-xl” wide=”yes” border_width=”0″ css_animation=”top-t-bottom” animation_speed=”1000″ animation_delay=”500″ link=”url:https%3A%2F%2Fmarinrose.ir%2F%3Fs%3D%25DB%258C%25D9%2584%25D8%25A7%25D9%2586%25DA%25AF%26post_type%3Dproduct”]در این محصولات از یلانگ یلانگ استفاده شده است[/vc_button][/vc_column][/vc_row]

اولین دیدگاه را ثبت کنید

متن دیدگاه*

دیدگاهتان را بنویسید

نام شما* ایمیل شما*

کالا هایی که دیده ایید !
فیلتر بر اساس شهر محصول
فروشگاه اینترنتی مارین رز
فیلتر بر اساس شهر محصول
تماس با ما
شما این محصولات را انتخاب کرده اید0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

فروشگاه اینترنتی مارین رز